Egyenesben a forradalomról

2017. febr. 27.

Webáruházak melyek Ukrajnába ingyen szállítanak

Laptop bolt internet
Ingyenes házhoz szállítás egyenesen Kínából

Vásároljál kényelmesen, otthon a laptoppal


Ha laptopot, gumicsónakot, mobiltelefont vagy bármi mást szeretnél olcsón vásárolni az internetről, automatikusan az AliExpress jut az eszedbe. A weboldal kedvező árai mellett ingyenes szállítással csábítja az ukrajnai vásárlókat. Egyelőre laptopot és gumicsónakot nem érdemes Kínából rendelni ezek Ukrajnában olcsóbbak. Ha szeretnél olcsón, ingyenes ukrajnai szállítással vásárolni, akkor az AliExpress mellett a következő internetes boltokat is megnézheted.

Laptopot a dealextreme weboldalról

A Deal Extreme vagy dx.com online bolt az AliExpress-hez hasonló árakkal várja az ide betérő vásárlókat. Az oldalon mindent megtalálsz, amit csak egy internetes boltban el tudsz képzelni. A laptopok közül a Xiaomi laptopjait rendelhetjük meg innen, melyek rendkívül kedvező áron kaphatóak, bár a Windows 10-es operációs rendszer eredetiségét tekintve maradtak bennem kétségek.

ChinaBuye

Az Ukrajnába rendelt áruk ingyenes szállításával próbál vásárlókat szerezni a ChinaBuye.com weboldal is. A gumicsónak vagy drágább laptop vásárlását innen sem ajánlanám, de telefon tokot és védőfóliát az okostelefonra nagyon olcsón rendelhetünk.

A ChinaBuye online bolt remek törzsvásárlói kedvezményeket kínál. Minden vásárláskor bónuszpontokat adnak, melyeket a későbbiek során árengedményekre válthatunk be, ha egy nagyobb termék vásárlására kerül sor.

BuyinCoins

A BuyinCoins.com weboldalon vásárolt árukhoz valamivel olcsóbban juthatunk hozzá, mint az AliExpressnél és innen is ingyenesen szállítják ki az ukrajnai címekre.

A legtöbb kínai internetes bolt igyekszik a lehető legtöbb vásárlót átcsábítani, ezért a csomagküldő szolgálatokkal speciális szerződéseket kötnek. Az AliExpress ukrajnai címekre ingyenesen házhoz is szállítja a csomagot, már nem csak az ukrán postán keresztül, hanem a NovaPoshta cég futáraival is.

H.Cs.



Webáruházak melyek Ukrajnába ingyen szállítanak és még házhoz is viszik a terméket. Ha Ukrajnában élsz és szeretnél olcsón vásárolni az internetről, akkor ezek a webshopok ingyen házhoz szállítják akár a laptopot is, bár azt érdemesebb Budapesten is szervizben vásárolni, ha használt. További érdekes és izgalmas olvasni való témák: laptop, laptop vásárlás, laptop szerviz, gumicsónak vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése