Egyenesben a forradalomról

2016. jan. 29.

Nem csak a harcokban halnak meg az ukrán katonák

Ukrán hadsereg, ukrajnai veszteségek
Nem csak az ellenségtől félnek az ukrán katonák
Sok az alkoholista katona az ukrajnai harcokban.
Az ukrán főügyész helyettesének, Anatolij Matioszinak az formációi szerint ezer főre tehető azoknak a katonáknak, akik az elégtelen orvosi ellátás miatt, illetve harci cselekményektől függetlenül vesztették életüket.
Az ukrajnai "Antiterrorista Műveletek" zónájában ezer ember vesztette életét, „baráti tűz”, óvatlan fegyverhasználat, baleset vagy szívelégtelenség miatt. Az egyik legnagyobb probléma, hogy rengeteg olyan ember kerül ki a frontra, akik alkoholproblémákkal küzdenek.
Értelemszerűen azok az orvosok kerülnek ki a frontra, akik nem tudják lefizetni a vezetést, az orvosok pedig szintén olyan embereket küldenek Kelet-Ukrajnába, akiknek nincs elég pénzük vagy nincs elég eszük, hogy kicselezzék a katonai „komissziót”.
A főügyész helyettes megemlített egy esetet, amikor egy részeges katona kézigránátot dobott a kályhába, mely következtében 13 bajtársa halt meg.
Az „Ajdar” egység 54 tagját kellett letartóztatni banditizmus és rablás és erőszak miatt. Az egység letartóztatott vezetője ehhez csak annyit tett hozzá: „Csillagos ötösre végeztük el a munkánkat!”.

Nem csak a harcokban vesznek oda és halnak meg az ukrán katonák a háborús övezetben. Az ukrajnai főügyész első helyettese beszédében megnevezte az ukrajnai háborúban, nem harci cselekményben elesett katonák számát, mely ezer fő. Fontos figyelemmel kísérni: ukrán háború, katonai veszteségek, ukrán hadsereg, Kelet-Ukrajna, Ajdar, orvosok a fronton.

_________________________________________
Keresőmarketing program: A szolgáltatók megnevezték a leghatásosabb eljárást. Szerintük mobiltelefonos kampány indításához az üzenet fogadására alkalmas készülékekre célzottan a személyre szabott, de tömeges sms-kampány  indítása és lebonyolítása a legcélszerűbb módszer - online mobil marketing eljárások a telekommunikációban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése